Fullt ös - medvetslös (som småbarnsförälder) | Angelica Olofsson
angie

Angelica Olofsson

Annons

Fullt ös – medvetslös (som småbarnsförälder)

Hur mycket jag än önskar att Sverige var ett varmt land så kan jag inte låta bli att förtrollas lite när det är snö och sol ute, det är så vackert. Tråkigt bara att det är så kallt! (Ja, jag är stockholmare och inte norrlänning, haha)

Här hemma är det fullt ös just nu med bakning och planering inför dop, har bestämt att baka allt själv så det kommer ta en del tid från mig. Eller själv och själv, har faktiskt fått hjälp med svärmors goda chokladbollar och skummisar. Dessutom är det snart dags för operation (äntligen!) och jag har varit på Huddinge sjukhus idag för att kolla hur örat ser ut och lyckligtvis slipper jag en till kur antibiotika.

Det är först när man ska göra någonting bortsett från Lucas och det vanliga hushållsarbetet som man verkligen förstår hur alldeles för få timmar det är på dygnet. Jag minns tillbaka till i maj och några veckor innan Sebbe skulle ta studenten och jag slet som ett djur för att få ihop allt och baka allt perfekt. I slutändan blev det inte perfekt då jag verkligen inte kan dekorera, men det blev åtminstone väldigt lyckat och Sebbe hade en fantastisk dag med både familj och vännerna. Den här gången jag har lärt mig bättre, jag har både blivit mer erfaren och dessutom bestämt mig för att aldrig någonsin stressa upp mig så igen. Just nu vet jag att jag har massor att göra, men jag är ute i tillräckligt god tid och tänker inte stressa upp mig.

Ska uppdatera med senare, har massor att dela med mig av och flera olika erbjudanden jag ska ta tag i, så fort jag känner att jag har en minut över till det.

Puss på er! ♡

IMG_4752 1939939_10152803808577163_8109473182497157863_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
angie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats