Badankan som inte vill bada | Angelica Olofsson
angie

Angelica Olofsson

Annons

Badankan som inte vill bada

Gillar era bebisar att bada? Lucas har nämligen aldrig tyckt att det varit speciellt roligt att bada i baljan så det har slutat med att vi alltid duschar tillsammans istället. Jag saknar verkligen att ha ett badkar, hade vi haft ett så hade jag mer än gärna badat och mys med honom, jag älskar att bada! Duschen har alltid varit min tillflyktsort, när jag har haft det jobbigt i tidigare relationer, både familje- och parrelationer, kunde jag låsa in mig själv och bara sitta i duschen i timmar för att få vara ensam och ventilera, när min hjärna är så full att den håller på att explodera så tar jag en dusch för att rensa huvudet och när jag är arg eller ledsen så springer jag oftast dit för att lugna ner mig igen.

Nu tappade jag bort mig känner jag, poängen är att jag har en liten förkärlek och trygghet till duschen och hoppades på att min son skulle älska det lika mycket som jag, hans pappa spenderar nämligen inte en minut längre än nödvändigt där inne. Sebbe duschar för att bli ren, ingenting annat.

Lucas däremot verkar gå i pappas fotspår, han är extremt skeptisk till hela konceptet och är bara nöjd om han kan sitta i mitt knä och leka med den blänkande duschmunstycket och vattenstrålarna han tycker är så intressanta. Badbaljan har jag till och med ställt bort – den som var så livsviktig för mig att införskaffa, haha. (Vi fick den dock i Baby Shower-present av Rebecca).

Såhär brukar det se ut när vi väl försökt bada Lucas, känner ni igen er eller är det ovanligt?

DSC01626 (1)
Och så slutar det såhär, så att jag får slänga av mig kläderna och bada klart honom.
DSC01631

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
angie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats