angie

Angelica Olofsson

Annons

Det där med att tvätta

Varje gång vi tvättar så lovar vi oss själva att vi ska börja göra det oftare så att det inte är stora berg av tvätt när vi väl gör det. Varje gång vi sviker det löftet så står vi med rätt tomma garderober och halva hemmet med tvätt.

Varje gång, var ordet.

Så nu är det torsdag och tvättid förberedd och bokad. Jag har till och med ordnat barnvakt för att slippa dra med Lucas till tvättstugan varje gång. Vad enkelt livet skulle vara med en tvättmaskin, men man kan inte få allt. Och vid närmare eftertanke så skulle jag bli tokig av att ha tvätt hängandes hemma hela tiden.

Mycket snack om tvätt nu, man skulle ju kunna tro att det här skulle vara intressant för någon. Vad säger ni? Någon som är bättre än vad vi är på att tvätta? Råd? Tips? Erfarenhet att dela med er av? Färgsortering? Val av tvättmedel? Tvättgrader? Storlek på tvätthög? Annan viktig information om era tvättrutiner?

Inte? Nej, jag misstänkte det.

Jag lovar att återkomma senare med en uppdatering om hur tvättningen gick, om det är så att ni sitter på nålar bakom skärmarna och längtar efter en sådan.

Inte det heller? Okej, vi hörs senare med en intressantare inlägg!

….Ett löfte jag inte kan bryta!

Kommentarer
angie

Kommentera

Annons
stats