Förberedelser inför dopet | Angelica Olofsson
angie

Angelica Olofsson

Annons

Förberedelser inför dopet

Nu har jag äntligen kommit igång med bakningen inför Lucas dop, det är ju faktiskt inte alls långt kvar nu – bara BLABLA dagar! Jag började med tårtbottnarna, har tänkt göra två stycken tårtor som är lika stora som våra ugnsplåtar och behöver 6st sådana bottnar. Dessutom så har jag planerat att göra några kladdkakor och semmelkladdkakor, och även några slags kakor som jag inte har bestämt än. Det blir en del bakande och antagligen för mycket, men hellre det än för lite!

Recept på bottnarna kommer upp senare när jag skrivit ihop det, men tänkte passa på hur jag valde att göra dopkorten. De är vikta kort med all information på insidan, men på framsidan valde jag att göra det väldigt enkelt så att de som vill kan välja att ha inbjudningskortet som en vanlig bild på vår prins. Nästan alla som har osat till mig har varit noga med att tala om att de satt upp kortet på kylskåpet, sängbordet, fönsterbrädan osv! Jätteroligt att det blev som jag tänkte utan att jag berättade om min hidden agenda ♡

lucas

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
angie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats