Nu blir det fredagsmys | Angelica Olofsson
angie

Angelica Olofsson

Annons

Nu blir det fredagsmys

Fredag och äntligen ska vi ta det lugnt efter några hektiska dagar, fantastiska men hektiska. I tisdags var vi på långpromenad och storhandlade på Ica Maxi med min älskade svärmor innan vi kom hem och började med middagen då vi skulle få middagsbesök av min fina fina vän Cassandra och hennes sambo Gustav. Efter en perfekt tisdagskväll så kom onsdagen och vi hade planerat in ännu en otroligt trevlig parmiddag, denna gången med en av Sebbes vänner och hans flickvän.

Det är någonting speciellt med parmiddagar och allt vad det innebär, och det är bara några veckor sedan som vi började umgås med andra par alls – jag har frågat mig själv enda sedan dess varför vi inte gjort det tidigare. Både jag och Sebbe är väldigt sociala av oss, och nu när vi skaffat barn så är det ganska stor kontrast på hur vi lever idag jämfört med hur många av våra vänner som inte skaffat familj än lever. Deras liv har ju inte förändrats lika drastiskt som våra, vilket inte är det minsta konstigt, men vi kan inte riktigt leva lika spontant och fritt som vi gjorde förut av lika naturliga skäl. Därför är det så kul att vi numer har flera olika par vi kommer bra överens med och kan ha roliga hemmakvällar med, ovärdeligt!

Nu kom jag av mig igen, jag gör det rätt ofta – det är lite så jag fungerar. För att fortsätta med veckan så var det torsdag igår och jag spenderade hela min förmiddag och halva eftermiddagen i den berömda tvättstugan innan Sebastian kom hem och vi fixade med allt annat. Så idag är det verkligen läge för massor av Lucas-lek och oändligt helhjärtat gos. Det är min stora plan med dagen, vi får se vad Sebastian säger om det när han kommer hem, jag misstänker att han kommer vara lika taggad på min plan som jag själv.

Lucas gosar idag i sin superfina jumpsuit han fick av sin andra moster, Louise, när hon hälsade på honom för första gången på BB ♡

DSC01644DSC01639

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
angie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats