Tillbaka till där det började | Angelica Olofsson
angie

Angelica Olofsson

Annons

Tillbaka till där det började

Efter mycket om och men så är jag tillbaka här, här känns det bättre. Det var här jag startade min lilla blogg med syftet att skriva mestadels för mig själv, hålla koll på Lucas utveckling och hur livet ser ut, men någonting hände på vägen. Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå, jag blev erbjuden att börja blogga på finest istället när statistiken var som högst och allting tog fart. Jag fick en press på mig om att leverera. Jag kände mig stressad över att ha nöjda återkommande läsare och att statistiken hela tiden skulle gå uppåt. Jag kom på mig själv med att drömma om att en dag ha en sån där stor blogg som man till och med kan tjäna pengar på – sedan vaknade jag och släppte allt. Jag tappade hela motivationen och glömde helt bort anledningen till att jag började från allra första början. Det var mer jobbigt och tugnt än roligt och givande. Jag började för min egen skull från början, och för er skull – ni som vill följa vår resa. Jag började aldrig blogga för att nå ut längre än så och det är där det behöver stanna för att jag ska kunna behålla motivationen.

Så nu börjar jag om. Igen. Tillbaka på ruta ett.

Det kommer komma fler inlägg om lite, för mig, speciella saker jag inte skrivit om under den här tiden. Puss på er sålänge ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
angie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats